Over ons

Ik ben Jaap Eelman en Chaletpark Bregkoog wordt al veertig jaar gerund door mijn familie. Al een aantal jaren run ik het bedrijf alleen – inmiddels een beetje samen met mijn dochter die graag meehelpt op het park.

Wie zijn wij

In de afgelopen jaren is de Bregkoog uitgegroeid van een eenvoudige camping tot een comfortabel chaletpark. Chaletpark Bregkoog is gevestigd op een A-locatie op Texel. Vlak bij de gezelligheid van De Koog en toch middenin de natuur.

Op het chaletpark gaan kwaliteit en sfeer hand in hand. Het is de ideale plek om te genieten van rust, ruimte en vrijheid. Er staan momenteel 164 chalets op het terrein, waarvan ik er dertien zelf verhuur. Zo heeft iedereen de kans om op het park te verblijven.

Image

Diabetes fonds

Omdat mijn dochter diabetes heeft draag ik graag mijn steentje bij aan het diabetesfonds. Dat doe ik op mijn eigen, leuke manier. Voor alle vaste gasten geef ik een feest – met allerlei lekkere hapjes en drankjes – en men mag zelf weten wat daar tegenover staat. Het opgehaalde bedrag wordt aan het diabetesfonds gedoneerd, zo maken we samen onderzoek in de strijd tegen diabetes mogelijk. Ook doneren?

Kijk op de website van het Diabetes Fonds. https://www.diabetesfonds.nl

Image

Wil je informatie over beschikbaarheid, onze chalets of heb je andere vragen?

Wij stellen het zeer op prijs om persoonlijk contact te hebben met onze gasten. Bel of mail ons gerust!

Image
Image