Sponsor:
Bregkoog Int.Pupillen Toernooi.
Bregkoog pupillen Toernooi 2016
Jubileum.
Omdat het bedrijf dit jaar 37 jaar bestaat, pakt de ondernemer deze zomer uit. In de zomermaanden verblijdt hij de kinderen op het park door 8 keer een grote zweefmolen in te huren en ook heeft hij een italiaanse ijskraam geregeld, die de gasten van gratis ijsjes voorziet.

Voor iedere portemonnee biedt Jaap een geschikte vakantieplek aan.''Ik vraag nooit de hoofdprijs. Ik vind het een fijne gedachte dat ook een ouder stel dat van een pensioen moet rondkomen bij mij een week kan verblijven. Daar ga ik niets aan veranderen." Jaap houdt ervan zijn gasten in de watten te leggen. Iedereen die een week een chalet huurt van Jaap, kan rekenen op een attentie. "Ik vind het hartstikke leuk om mijn gasten iets te geven. Als mensen tevreden weggaan en volgend jaar weer terug willen komen dan ben ik blij"
27 maart 2016 bestond Chaletpark Bregkoog op het mooie Texel 35 jaar. Jaap Eelman besloot dit jubileum aan te grijpen om geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds (en voor Jaap's dochter Esmee die diabetes heeft). Er werd een levensgrote insulinepen gemaakt waarin mensen een gift konden doen en die giften kwamen er massaal!
Vandaag mocht onze directeur Hanneke Dessing een prachtige cheque t.w.v. € 2.500,00 in ontvangst nemen.
 
Sitemap
In de zomermaanden is het druk en is de respons van de Email laag,
dus dan is de beller echt sneller.
Contact:
Wilt u snel weten of er een chalet te huur is,
bel dan.Telefoon: 0222 - 317 430
Correspondentieadres:
Bosrandweg  197 
1796 NA De koog  (Texel)
Tarieven
Vanaf 1 Januari 2021 zijn er geen honden
toegestaan op Chaletpark  Bregkoog
Verhuur
Voor een betaalbare en heerlijke vakantie op Texel !
Voor een betaalbare en heerlijke vakantie op Texel !