Inhoudsrechten
Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van onze site geen rechten
ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruik maken van hyperlinks (doorverwijzingennaar andere websites) aanvaardt Chalet Bregkoog verhuur geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Privacy

Wij respecteren uw privacy zeer en zullen er dan ook op toezien dat de communicatie en gegevens  uitwisseling met onze bezoekers zo veilig mogelijk gebeurt.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Chalet Bregkoog verhuur aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Copyrights
Op alle teksten en beelden in deze internetsite berust het copyright bij Chalet Bregkoog verhuur. Dit houdt in dat er niets aan de complete inhoud van onze site mag worden veranderd en dat er niets zonder toestemming van Chalet Bregkoog verhuur  uit mag worden gekopieerd.

Wijzigingen
Chalet bregkoog verhuur behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.


Deze site is geoptimaliseerd voor Internet Explorer (versie 5.5 of hoger) en een resolutie van 1024 x 768.
Sitemap
In de zomermaanden is het druk en is de respons van de Email laag,
dus dan is de beller echt sneller.
Contact:
Wilt u snel weten of er een chalet te huur is,
bel dan.Telefoon: 0222 - 317 430
Correspondentieadres:
Bosrandweg  197 
1796 NA De koog  (Texel)
Tarieven
Vanaf 1 Januari 2021 zijn er geen honden
toegestaan op Chaletpark  Bregkoog
Verhuur
Voor een betaalbare en heerlijke vakantie op Texel !
Voor een betaalbare en heerlijke vakantie op Texel !