(klik op afb. voor vergroting.)
Chalet voor 6 personen en staat op een rustig familiepark met mooie ruime plaatsen, speelweide en receptie..
Het chalet is het type Kraaikamp Zadeldak "Super de luxe" 13.00 x 4.28  en dit chalet is voorzien van centrale verwarming.
Woonkamer: In de ruime woonkamer is een 6 persoons eethoek, met een geriefelijke zithoek (3 zitsbank, 2 zitsbanken een fauteuil) Radio /Cd speler en tevens een tv-kast met lcd tv .met Ned.& Duitse zenders.  Keuken: De keuken is voorzien van alle gemakken. In de keuken bevind zich een rookmelder op het lichtnet. Kookplaat RVS + vonkontsteking, koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en alle verdere keuken benodigdheden.
Slaapkamers: Het Chalet is voorzien van drie slaapkamers. De Ouderslaapkamer heeft 2 boxsprings  80x200 cm + 2 nachtkastjes en een schuifwandkast voor hang en leg. Slaapkamer 2 heeft 2 boxsprings  80x200 cm + bovenkastjes aan 1 kant. Slaapkamer 3 heeft  1 stapelbed   80x20 cm met trap en uitvalbescherming. De kamer is onder het raam voorzien van een onderkast. Badkamer: Douche 140x80 met thermostaatkraan, toilet en een 50 cm brede designradiator. In de badkamer bevind zich een mechanische ventilator, schakelen op lichtpunt.
Het chalet beschikt over een extra toilet.
Het chalet is voorzien van centrale verwarming die er voor zorgt dat wanneer er eens een kille avond mocht zijn, het chalet heerlijk word verwarmd. Terras + tuinhuisje aanwezig.  Eigen parkeerplek voor auto aanwezig bij de chalet.
Op het park zijn 3 wasmachines en 2 drogers beschikbaar, waar men tegen betaling gebruik van kan maken.
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in het Chalet!
Wij wensen u een fijn verblijf op het mooie Texel toe.
Tarieven
Chalet 10 (Code 228)
Sitemap
In de zomermaanden is het druk en is de respons van de Email laag,
dus dan is de beller echt sneller.
Contact:
Wilt u snel weten of er een chalet te huur is,
bel dan.Telefoon: 0222 - 317 430
Correspondentieadres:
Bosrandweg  197 
1796 NA De koog  (Texel)