(klik op afb. voor vergroting.)
Chalet voor 5 personen en staat op een rustig familiepark met mooie ruime plaatsen, speelweide en receptie..
Het chalet is het type Kraaikamp zadeldak de luxe 11.25 x 4.08  en  dit chalet is voorzien chalet van centrale verwarming.
Woonkamer: In de ruime woonkamer is een 5 persoons eethoek, met een geriefelijke zithoek (3 zitsbank, 2 zitsbanken) Radio /Cd speler en tevens een tv-kast met lcd tv.en Ned.& Duitse zenders.. 
Keuken: De L-keuken is voorzien van alle gemakken. In de keuken bevind zich een rookmelder op het lichtnet. Kookplaat RVS + vonkontsteking, koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en alle verdere keuken benodigdheden.
Slaapkamers: Het Chalet is voorzien van twee slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft  2 boxsprings  0.90 m. x 2.00 m. + 2 nachtkastjes en een schuifwandkast voor hang en leg. Slaapkamer 2 stapelbed 0.80 m. x 2.00 m. + 1 pers. bed 0.80 m. x 2.00 m. boxspring.
Badkamer: Douche 90x90cm. met thermostaatkraan, toilet en een 50 cm brede designradiator. In de badkamer bevind zich een mechanische ventilator, schakelen op lichtpunt.

Vervolgens is er centrale verwarming die er voor zorgt dat wanneer er eens een kille avond mocht zijn, het chalet heerlijk word verwarmd. Terras + tuinhuisje aanwezig.  Eigen parkeerplek voor auto aanwezig bij de chalet.
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in het Chalet!
Op het park zijn 3 wasmachines en 2 drogers beschikbaar, waar men tegen betaling gebruik van kan maken.
Wij wensen u een fijn verblijf op het mooie Texel toe.
Tarieven
Chalet 5 (Code 074)
Sitemap
In de zomermaanden is het druk en is de respons van de Email laag,
dus dan is de beller echt sneller.
Contact:
Wilt u snel weten of er een chalet te huur is,
bel dan.Telefoon: 0222 - 317 430
Correspondentieadres:
Bosrandweg  197 
1796 NA De koog  (Texel)
Tarieven
Vanaf 1 Januari 2021 zijn er geen honden
toegestaan op Chaletpark  Bregkoog