Het chalet is het type Kraaikamp Zadeldak "Super de luxe" 13.00 x 4.28  en dit chalet is voorzien van centrale verwarming.

Woonkamer: In de ruime woonkamer is een 6 persoons eethoek, met een geriefelijke zithoek (3 zitsbank, 2 zitsbanken een fauteuil) Radio /Cd speler en tevens een tv-kast met Sony lcd tv (121cm doorsnede).met Ned.& Duitse zenders. Tevens is er ook een staande leeslamp aanwezig
Keuken: De keuken is voorzien van alle gemakken. In de keuken bevind zich een rookmelder op het lichtnet. Kookplaat  RVS aardgas + vonkontsteking, koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en alle verdere keuken benodigdheden.
Slaapkamers: Het Chalet is voorzien van drie slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft 2 boxsprings  80x200 cm + 2 nachtkastjes en een schuifwandkast voor hang en leg. slaapkamer 2 heeft 2 boxsprings  80x200 cm + bovenkastjes aan 1 kant  slaapkamer 3 heeft  1stapelbed   80x20 cm + onderkast.
Badkamer: Douche 140x80 met thermostaatkraan, toilet en een 50 cm brede designradiator. In de badkamer bevind zich een mechanische ventilator, schakelen op lichtpunt. Het chalet beschikt over een extra toilet.
Het chalet is voorzien van centrale verwarming die er voor zorgt dat wanneer er eens een kille avond mocht zijn, het chalet heerlijk word verwarmd. Terras + tuinhuisje aanwezig.  Eigen parkeerplek voor auto aanwezig bij de chalet.
Chalet voor 6 personen en staat op een rustig familiepark met mooie ruime plaatsen, speelweide en receptie..
Wij wensen u een fijn verblijf op het mooie Texel toe.
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in het Chalet!
Op het park zijn 3 wasmachines en 2 drogers beschikbaar, waar men tegen betaling gebruik van kan maken.
Chalet 1 (Code 090)
Sitemap
In de zomermaanden is het druk en is de respons van de Email laag,
dus dan is de beller echt sneller.
Contact:
Wilt u snel weten of er een chalet te huur is,
bel dan.Telefoon: 0222 - 317 430
Correspondentieadres:
Bosrandweg  197 
1796 NA De koog  (Texel)
Tarieven
Vanaf 1 Januari 2021 zijn er geen honden
toegestaan op Chaletpark  Bregkoog